Saphe sponsorerer Kenn Bach Racing for sæsonen 2020

Kenn Bach, manden bag Kenn Bach Racing har over 10 års erfaring på racerbanen og er ofte at se på podiet i de klasser, han har kørt i. For 2020 sadler Kenn om og skal køre den nye topklasse - TCR-klassen. Kenn bliver en del af Massive Motorsport (tidl. STARK RACING), der var yderst stærke i den tidligere topklasse, DTC. Her bliver Kenns teamkammerat den tredobbelte DTC-mester Kasper H. Jensen. Vi er glade for at kunne støtte Kenn i jagten på podiets øverste trin i den kommende sæson.  

Saphe sponsorerer Kenn Bach Racing for sæsonen 2020

Saphe sponsorerer Kenn Bach Racing for sæsonen 2020

Saphe sponsorerer Kenn Bach Racing for sæsonen 2020

Den nye kongeklasse: TCR Denmark

TCR er den nye topklasse i dansk motorsport. Serien er ny i Danmark for 2020 sæsonen. TCR-klassen er den mest udbredte motorsportsklasse i verden, med 17 nationale serier. TCR står for Touring Car Racing og er en standard for racerbiler, hvor alle bilerne ligner hinanden ydelsesmæssigt. Klassen tager udgangspunkt i hverdagsbiler, som Honda Civic, VW Golf og Seat Cupra, der er bygget om til banebiler. De yder alle omkring 350 hestekræfter og er forhjulstrukne. TCR-klassen skaber ligeværdige forhold på materiel mellem kørerne. I denne klasse er talemåden ”Må den bedste mand vinde” derfor i særdeleshed gældende.

Mød Saphe og vores trafikalarmer til sæsonåbneren på Jyllandsringen

Den 18. til 19. april afvikles sæsonens første løb på Jyllandsringen ved Silkeborg. Til sæsonens første løbsweekend er vi til stede. Vi har en stand, hvor du kan komme forbi og få en god snak og møde Saphe. Vi har alle vores trafikalarmer med, hvor vi står klar til at hjælpe dig godt på vej med en ny Saphe trafikalarm eller hjælp din eksisterende enhed. Vi glæder os og ser frem til en god weekend fyldt med hurtige biler og glade mennesker.

Reading next

Vinterklar bil: 4 tips til at holde bil om vinteren
Undgå disse faldgruber og bliv en mere opmærksom bilist