Saphe lancerer integration til Android Auto

Uanset, om du har en Saphe trafikalarm eller ej, kan du med fordel drage nytte af Android Auto eller Apple CarPlay samt en lang række af smarte og eftertragtede funktioner, hvis du har et Saphe Premium abonnement.

Saphe lancerer integration til Android Auto

Saphe lancerer integration til Android Auto

Saphe lancerer integration til Android Auto

Nu kan du få alle advarsler på bilens storskærm!

Er Android Auto indbygget i din bil? Så kan du nu endelig glæde dig over, at du kan få advarsler om trafikhændelser og fartkontrol direkte på din bils storskærm. Det er en funktion, der har været efterspurgt længe, og som Saphe nu udbyder via Saphe Link appen. På den måde kan du gøre din køretur endnu mere behagelig og gnidningsfri, da du får alle informationer samlet ét sted og anvist direkte på bilens storskærm, der fungerer som din smartphones spejl.

Hvad er Android Auto?

Måske er du stødt på betegnelsen i forbindelse med et nyt bilkøb. Mange nyere biler er udstyret med Android Auto, der giver dig nem og sikker adgang til din smartphones funktioner og apps direkte i bilens informationssystem, mens du kører. Samtidig kan du betjene din smartphone håndfrit og sikkert ved hjælp af den indbyggede Google Assistant funktion, der gør det muligt at bruge din stemme til at foretage handlinger så som opkald, skifte musik og starte navigation. Du har også mulighed for at interagere ved at berøre skærmen.

For at drage fordel af funktionen kræver det, at din bil er kompatible med Android Auto, og at du kan forbinde din smartphone til din bil med et USB-kabel eller Wi-Fi forbindelse.

Få maksimal køreoplevelse og større overblik

Jo bedre overblik over vejens hændelsesforløb, desto mere sikkert kan du bevæge dig rundt i trafikken. Der er mange gode grunde til at køre med Android Auto. En af dem er, at du har mulighed for at kombinere flere funktioner fra Saphe Link appen samtidig. Bl.a. muliggør integrationen, at du kan bruge rutenavigation samtidig med, at du bliver underrettet om både fartkontrol, farer på vejen samt andre trafikale udfordringer. Dertil visning af hastighedsgrænser på danske motorveje og afstanden til hændelsen. Dette giver en helt ny og optimeret kørselsoplevelse, hvor alle informationer er samlet ét sted, så din opmærksomhed kan være rettet på vejen.

Apple CarPlay

De samme smarte funktioner hos Android Auto, der giver nem adgang til apps og funktioner på din smartphone uden din direkte betjening, har Apple CarPlay også. Forskellen på de to er derfor blot, hvilken smartphone du kobler til skærmen i din bil. Apple CarPlay gør din kørsel mere sikker og desuden mere underholdende, da du nu kan betjene din smartphone uden reelt set at røre den. Du kan bl.a. benytte dig af Siri, der er stemmestyringen i din iPhone, der kan udføre eksempelvis sangskift eller indtaste en ny adresse til navigationen for dig. Med din Saphe Link App får du både rutenavigation og advarsler fra Saphe på samme tid. Med Apple CarPlay eller Android Auto, skal din opmærksomhed blot være rettet mod din kørsel i trafikken.

Reading next

Nyhed: Afkræft forkerte alarmer med Saphe Drive Pro
En stærk dedikeret Saphe-bruger deler sin oplevelse med Saphe