Nyhed: Afkræft forkerte alarmer med Saphe Drive Pro

Med mere end 1 million solgte trafikalarmer er Saphe nu en uundværlig del af hver fjerde danske bil. Dette betyder, at du som Saphe-bruger er en værdifuld del af Danmarks største trafikfællesskab. Sammen indberetter vi i gennemsnit 60.000 gange dagligt om hændelser i trafikken for at hjælpe og advare hinanden.

Nyhed: Afkræft forkerte alarmer med Saphe Drive Pro

Nyhed: Afkræft forkerte alarmer med Saphe Drive Pro

Nyhed: Afkræft forkerte alarmer med Saphe Drive Pro

Hjælp os med at gøre alarmerne endnu bedre

Hos Saphe stræber vi altid efter at forbedre din tryghed i trafikken. Derfor er vi også ekstra stolte af at kunne præsentere den seneste funktion til Saphe Drive Pro, der vil give dig endnu mere nøjagtige trafikale advarsler i fremtiden.

Med hjælp fra fællesskabet tager vi nu et skridt for at forbedre vores alarmer endnu mere. Som bruger af Saphe Drive Pro kan du nu afkræfte forkerte alarmer. Dette er en funktion, der er skabt for at sikre mere præcise alarmer uden fejl information eller forældet data i fremtiden.

Vi har i en længere periode testet funktionen hos de brugere, som kører med Saphe Link appen åben på mobilen eller via Apple CarPlay / Android Auto. Dette har resulteret i flere korrekte alarmer, hvilket har gjort køreturen mere sikker. Derfor udrulles funktionen nu til Pro.

Bekræft eller afkræft alarmer

Bekræft alarm for fare i trafikken eller bil i nødsporet ved at trykke på den røde knap til venstre, eller afkræft ved at trykke på den blå knap til højre.

Bekræft alarm for fartkontrol ved at trykke på den blå knap til højre, eller afkræft ved at trykke på den røde knap til venstre.

Reading next

Kender du hastighedsgrænserne?
Saphe lancerer integration til Android Auto