En stærk dedikeret Saphe-bruger deler sin oplevelse med Saphe

Jacob Beer på 52 år er efterhånden blevet et velkendt navn i Saphe's kredse, for han har gjort et stort indtryk med sin fulde dedikation til både Saphe's trafikalarmer og trafikfællesskab, hvor han aktiv hjælper andre trafikanter med at komme sikkert frem i trafikken. For fem år siden købte han sin allerførste Saphe One trafikalarm, og efterfølgende har han suppleret samlingen med Saphe Drive og den seneste nyhed Saphe Drive Pro. Jacob bor i Allerød i Nordsjælland og arbejder i Nordhavn, og kører dagligt turen indad Kongevejen samt Lyngbyvejen. Han har en kæreste, som bor i Lyngby samt et lille kolonihavehus, der ligger i Greve, og kommer en del rundt på de danske veje, hvor han har stor glæde af Saphe. Derudover er han medadministrator af Facebookgruppen ”Fartkontrol i København og omegn.”, hvor der er ca. 26.000 medlemmer, som advarer hinanden om fartkontroller samt større trafikale udfordringer. Vi har stillet Jacob nogle spørgsmål for at komme tættere på hans oplevelse med Saphe.

En stærk dedikeret Saphe-bruger deler sin oplevelse med Saphe

En stærk dedikeret Saphe-bruger deler sin oplevelse med Saphe

En stærk dedikeret Saphe-bruger deler sin oplevelse med Saphe

Hvorfor kører du med en Saphe trafikalarm?

Jeg bruger Saphe, da jeg godt kan lide at blive informeret om eventuelle udfordringer på min vej. Det være sig trafikuheld, eventuelle biler i vejsiden samt info om hastighedskontrol.

Hvorfor er én Saphe trafikalarm ikke nok?

Jeg kører med både Saphe One, Saphe Drive og Saphe Drive Pro på samme tid. Forbundet til henholdsvis en Iphone samt en Huawei telefon. Dette gør jeg for at teste forskellen på enhedernes performance. Lidt nørdet bevares.

Har der været situationer, hvor din Saphe har hjulpet dig?

Saphe har flere gange advaret mig om fare i vejkanten – typisk punkterede/havarerede biler, hvor der ofte arbejdes rundt om bilen. Særligt kan jeg erindre en gang på motorvejen, hvor Saphe advarede mig mod ”uheld”. På det pågældende sted slog motorvejen et sving, og midt inde i svinget var der en bil, der var gået i stå. Normalt ville jeg naturligvis blive meget overrasket over at møde en bil, der var gået i stå midt på motorvejen. Men her advarede Saphe mig i god tid, hvorfor jeg på forhånd kunne orientere mig og sænke farten, da jeg nærmede mig stedet.

Hvad er din oplevelse generelt med Saphe?

Jeg er rigtig glad for Saphe. Den er super god til på forhånd at advare mod forhold på vejen, man skal tage højde for. Det skaber undervejs en større sikkerhed. Endelig er jeg overbevist om, at Saphe har fået mig til at køre langsommere. Ikke fordi, jeg tidligere har kørt alt for stærkt, men med Saphe bliver jeg opmærksom på selv mindre hastighedsoverskridelser. Det er super!

Har du planer om en bilferie denne sommer?

Sommerferien bliver i år brugt herhjemme i Danmark. Jeg skal helt sikkert lidt på de danske landeveje – og selvfølgelig skal Saphe med. Men det er de jo altid, der sidder fast i bilen.

Har du et godt rejsetip til bilferien?

Til jer, som skal afsted på bilferie – giv jer rigtig god tid. Planlæg turen hjemmefra for at minimere stressede situationer. Det er en stor fornøjelse at køre bil. Men kun, hvis man har god tid og kan nyde turen. God sommer!

Reading next

Saphe lancerer integration til Android Auto
Pak din bil sikkert: 5 essentielle tips, der øger din sikkerhed