Saphe Drive Pro-brugere er de mest aktive bidragsydere til trafikfællesskabet

Vi oplever et ekstraordinært stort engagement hos de af jer, som kører med vores nyeste trafikalarm, Saphe Drive Pro. I er nemlig 4 gange bedre til at indrapportere hændelser i trafikken sammenlignet med brugerne af vores ældre modeller.

Saphe Drive Pro-brugere er de mest aktive bidragsydere til trafikfællesskabet

Saphe Drive Pro-brugere er de mest aktive bidragsydere til trafikfællesskabet

Saphe Drive Pro-brugere er de mest aktive bidragsydere til trafikfællesskabet

Den øgede indsats fra vores brugere har en enorm indvirkning på den sikkerhed og tryghed, vi oplever på vejene hver dag. Vi ønsker at understøtte denne positive udvikling, da jo bedre vi hjælper hinanden i trafikken, desto mindre er risikoen for ulykker og andre uforudsete farer. Med lanceringen af Saphe Premium kan vi kontinuerligt tilføje flere værdifulde funktioner til både abonnementet og trafikalarmen, hvilket bidrager til øget trafiksikkerhed.

Tak fordi I er så hjælpsomme!

Vores store trafikfællesskab med over 800.000 aktive danske Saphe-brugere passer overraskende godt på hinanden i trafikken. Sidste år hjalp vi hinanden op mod 12 millioner gange, og vi forventer endnu flere indrapporteringer i år, især når flere Saphe Premium-brugere tilslutter sig.

Så mange brugere procentvis i hver produktkategori indrapporterer:

  • Saphe Drive: 10,06%
  • Saphe One+: 13,45%
  • Saphe Drive Mini: 32,03%
  • Saphe Drive Pro: 38,37%
  • Saphe One: 9,28%
“I forbindelse med mit arbejde kører jeg mere end 80.000 km om året og her har Saphe naturligvis været en kæmpe støtte. Specielt har farveskærmen på min nye Saphe Drive Pro gjort oplevelsen endnu bedre. Nu kan jeg se, hvad jeg skal holde øje med længere fremme i trafikken. Samtidig er skærmen tændt under hele turen, hvilket minder mig om, at jeg skal huske at indrapportere.”
- Citat Mikkel Bohøj, Bring / Regional Manager.

Det er lettere at indrapportere med farveskærmen

Alt bliver bare lidt lettere og sjovere med Saphe Drive Pro. Med det tilhørende abonnement får du nemlig adgang til at betjene den intuitive farveskærm, der er den primære årsag til, at brugerne af denne trafikalarm er mere engagerede og indrapporterer mange flere hændelser. Det 1,54 tommer store faredisplay tænder, når bilen sættes i bevægelse og er aktivt under hele turen. Via tydelige ikoner kan du se, hvilke typer fartkontrol eller uheld du skal være opmærksom på længere fremme. Samtidig fungerer Saphe Drive Pro også som en førsteklasses hastighedsassistent. Du kan nemlig se din aktuelle hastighed på enhedens GPS-speedometer, og bliver opdateret på alle hastighedsgrænser og alarmeret, hvis du kører for stærkt.

Reading next

Gode råd til bilvask om vinteren
Hold ekstra fokus i trafikken! Politiet gennemføre en skærpet indsats mod uopmærksomme bilister.