Få bugt med de dårlige vaner i trafikken

Få bugt med de dårlige vaner i trafikken

Få bugt med de dårlige vaner i trafikken

Få bugt med de dårlige vaner i trafikken

Der findes mange irritationspunkter i trafikken, og især andres kørsel kan irritere danskerne. De mange dårlige vaner i trafikken er lette at tilvænne sig, men de irriterer medtrafikanter og kan øge stressniveauet.

Den mest irriterende vane

I en undersøgelse fra Gjensidige beskriver deltagerne, hvilke dårlige vaner hos andre bilister de finder irriterende i trafikken. 6 ud af 10 finder uopmærksomhed under kørsel som den mest irriterende vane. Det kan være, når bilister har mere travlt med at kigge på deres smartphone end på vejen. Et andet stort irritationspunkt for danskerne er bilister, der enten kører for langsomt eller for hurtigt.

De dårlige vaner påvirker ikke kun trafikkens flow, men øger desuden risikoen for ulykker for både dem selv og deres medtrafikanter. Det nævner skadedirektør i Gjensidige, Lene Rasmussen.

Skrot de dårlige vaner

Saphe kan hjælpe dig på vej ved både at gøre dig mere opmærksom i trafikken og regulere din hastighed ved hjælp af alarmer og visning af din reelle hastighed. Du kan være med til at skabe større sikkerhed i trafikken og mindske niveauet af irritation ved at få bugt med de dårlige vaner med en lille hjælp fra en Saphe trafikalarm.

Måske du kender en, der ikke kan holde sig under hastighedsgrænsen – giv vedkommende en Saphe, og se en forskel i deres kørestil. Køb din kære ud af sin dårlige vane lige her.

Se reference her.

Reading next

Nu kan du nemt holde øje med hastighedsgrænserne i alle EU-lande!
Saphe sponsorerer Kenn Bach Racing for sæsonen 2020