Med en Saphe trafikalarm glemmer du aldrig mere dit kørekort

Er du en af de mange, der allerede har fået det nye digitale kørekort på din telefon? Så er du med en Saphe trafikalarm garanteret aldrig mere at glemme kørekortet. For vores trafikalarmer giver dig nemlig lyd, når du har glemt din telefon.

Med en Saphe trafikalarm glemmer du aldrig mere dit kørekort

Med en Saphe trafikalarm glemmer du aldrig mere dit kørekort

Med en Saphe trafikalarm glemmer du aldrig mere dit kørekort

Download dit digitale kørekort

Mange af os har sikkert prøvet at forlægge vores pung med kørekortet i. Måske er du også blevet stoppet uden det. Det er trælse penge at skulle af med i bøde. Indførslen af det digitale kørekort betyder, at det eneste, du skal huske, når du skal ud at køre i Danmark, er din telefon. En Saphe trafikalarm giver lyd, hvis den ikke parrer korrekt med telefonen. Det kan være tegn på, at du har glemt din telefon – og dermed dit digitale kørekort. Ved lyden af en korrekt forbindelse mellem din trafikalarm og telefon, kan du derfor være sikker på, at du også har dit kørekort på dig. Har du ikke en Saphe trafikalarm endnu? Find den der passer dig bedst her.

Forbinder din trafikalarm og telefon korrekt?

Ud af de mange alarmer en Saphe trafikalarm kan give dig, er der én alarmtone, der ikke kan ændres på. Den har to udfald – korrekt eller ukorrekt parring mellem Saphe enhed og telefon. Når du stiger ind i din bil og den kommer i bevægelse, giver vi dig en diskret alarmtone ved korrekt parring. Finder din telefon og din Saphe trafikalarm ikke hinanden, vil du blive gjort opmærksom på dette med en tydelig alarmtone. Har du problemer med at parre din Saphe trafikalarm og telefon? Tag fat i vores Support-afdeling. De får dig hurtigt tilbage på rette vej.

Reading next

Den store guide om fotovogne og fartkontrol i Danmark
Fartgrænser: Se alle hastighedsgrænserne i Danmark