I førersædet med Mikkel Thomsager

I førersædet med Mikkel Thomsager

I førersædet med Mikkel Thomsager

I førersædet med Mikkel Thomsager

Mikkel Thomsager er biljournalist ind til benet. Mikkel har været fast inventar bag rattet i nye som gamle biler og ved tasterne for at indberette om oplevelserne for Bil Magasinet siden 1991. Mikkel Thomsager er i dag chefredaktør på Bil Magasinet og styrer slagets gang på det ikoniske danske magasin. Passionen for biler er umiskendelig, og som Mikkel siger, så får han løn for at skrive om biler, men gør det for sjov. Passionen viser sig også i diversiteten af biler, der står i Mikkels garage. En gammel pickup, en Volvo og en Ferrari vidner om, at køreglæde kommer i forskellige former.

Vi har spurgt ind til Mikkel Thomsagers oplevelser med biler, og hvorfor han elsker dem så meget. Få også Mikkels bedste bilråd med.

1. Hvad var din første bil?

Fiat 127 i 1985. Jeg elskede den, som man gør med sin første bil, og jeg brugte megen tid på og med den. For nylig kørte jeg en tur i en, og det var flashback big time. Jeg var ved at købe den på stedet!

2. Hvad elsker du mest ved at køre bil?

Køreoplevelsen: Jeg elsker at køre bil. Det at mærke den fra førersædet over i rat, gear og pedaler, når jeg kører på vejen, og opleve hvordan den reagerer, når jeg regerer med den. Gerne gode køreveje, men jeg kører også gerne på motorvej, hvorimod jeg ikke er den store track day fan, selvom vi tester en del biler på bane. Jeg glæder mig, når jeg skal en tur til Jylland og retur - eller længere, uanset hvad jeg skal køre i.

3. Hvad er dit bedste bilminde?

De står i kø. I den henseende er jeg ekstremt privilegeret! Men fra de senere år husker jeg med stor begejstring turen i kortege med 70 Ferrarier fra Aalborg til København i anledning af Ferraris 70-års jubilæum i juni 2017. Det var en helt fantastisk køretur på vekslende veje og en enestående oplevelse at deltage i min egen Ferrari 360 Spider blandt utallige andre. Det bliver svært at gentage af mange grunde.

4. Hvad er det sidste, du har købt til din bil?

Til min hverdagsbil, som er en Volvo V40 fra 2017, er det en isskraber. Til min Mazda B2200 Pick up fra 1989 er det nye højttalere.

5. Hvad er dit bedste bilråd?

Køb bil (ny eller brugt) med hjertet, ellers bliver du aldrig glad for at køre i den.

Om "I førersædet"

I førersædet er en interview-serie, hvor vi spørger ind til de medvirkendes forhold til biler. Vi ønsker at dele de sjove historier og spændende oplevelser, de har haft med deres biler gennem livet. Konceptet er simpelt: Fem faste spørgsmål og en række knivskarpe svar. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få I førersædet direkte i din indbakke.

700.000 danske bilister har en trafikalarm monteret i deres bil og af god grund. Vi hjælper med at højne sikkerheden for dig, der har en Saphe trafikalarm, og sparer dig for fartbøder, fordi vi har Danmarks bedste trafikfællesskab.

Læs alle I førersædet interviews lige her.

Reading next

Få din bil til at holde længere med disse simple tjeks
5 ”must haves” i din bil