Fartkontrol.nu GRATIS alternativ

Fartkontrol.nu GRATIS alternativ

Fartkontrol.nu GRATIS alternativ

Fartkontrol.nu GRATIS alternativ

En æra er forbi, da Fartkontrol.nu fra februar er stoppet med at virke. Siden udgivelsen i 2012 har appen dagligt glædet tusindvis af danske brugere og været den mest anvendte fartkontrol-app i Danmark. Fartkontrol.nu er ejet af Saphe, som også er ejer af den tilsvarende Saphe Link app. Disse fungerer uafhængigt af hinanden, og derfor har nedlukningen ingen indvirkning på den fortsatte drift af Saphe Link appen.

Nedlukningen er forårsaget af tekniske udfordringer og nye krav fra Google Maps, som vi desværre ikke er i stand til at imødekomme. Google Maps kan derfor ikke længere understøtte appen og har varslet en stopper for appens virke, selvom dette ikke har været vores ønske. Mange danskere er derfor nødsaget til at finde et Fartkontrol.nu alternativ.

Vi er rigtig glade for den store tilslutning og opbakning, der har været gennem årene samt nu, efter nedlukningen af Fartkontrol.nu. Vi vil gerne takke dig for at være med på rejsen hos Fartkontrol.nu, det har været en stor fornøjelse.

Men hvad nu? Hvor kan der findes et Fartkontrol alternativ som er lige så godt?

Der findes allerede et bedre alternativ til Fartkontrol.nu: Saphe Link appen af Saphe. Funktionsmæssigt har appen allerede overhalet Fartkontrol.nu og anses derfor som det bedste alternativ på markedet. Saphe Link appen er gratis, og virker uden at have en Saphe trafikalarm tilkoblet. Saphe Link appen giver dig adgang til en endnu større database, og dermed Danmarks største trafikfællesskab, der sørger for trafiksikkerhed landet over. Ved at være bruger i Saphe Link appen bliver du også holdt opdateret med relevante og aktuelle nyheder om trafikken. Det er både muligt at bruge appen i en gratis version eller i en betalt version med adgang til flere funktioner, valget er dit.

Saphe Link appen

  • Gratis.
  • Virker uden at have en Saphe trafikalarm tilkoblet.
  • Giver adgang til data fra Danmarks største trafikfællesskab.
  • Understøtter flere alarmtyper.
  • Holder dig opdateret med relevante og aktuelle nyheder om trafikken.

Hent vores app helt gratis her

Reading next

Fartgrænser: Se alle hastighedsgrænserne i Danmark
Brug af digitale apparater under kørsel giver klip i kørekortet