Derfor anbefaler vi, at GPS-lokalitet altid er slået til

Derfor anbefaler vi, at GPS-lokalitet altid er slået til

Derfor anbefaler vi, at GPS-lokalitet altid er slået til

Derfor anbefaler vi, at GPS-lokalitet altid er slået til

Derfor skal vi bruge din GPS-lokalitet til vores Saphe trafikalarm

Vi værner om dit privatliv og benytter derfor kun din GPS-lokalitet, når Saphe Link appen og en Saphe trafikalarm er forbundet.

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse med Saphes trafikalarmer. Saphe Link skal bruge din lokation for at fungere gnidningsløst. Har du ikke givet Saphe Link appen tilladelse til at bruge din GPS-lokalitet "Altid", skal du åbne Saphe Link appen, hver gang du skal forbinde med din trafikalarm.

Hvis du ikke har givet Saphe Link appen lov til at bruge din GPS-lokalitet "Altid", vil det derfor betyde, at du ikke vil modtage alarmer, med mindre du selv husker at åbne Saphe Link appen og forbinde enheden. Det er fordi Saphe trafikalarmen og Saphe Link ikke snakker sammen.

For at få den bedste brugeroplevelse med Saphe trafikalarmer, anbefaler vi derfor at give Saphe Link appen tilladelse til "Altid" at hente din GPS-lokalitet. Det betyder, at Saphe trafikalarmen og Saphe Link appen automatisk vil snakke sammen - og derved forbinde - når du sætter dig ind i din bil. På den måde skal du ikke huske noget, hvis bare du har din telefon på dig.

Det er ikke noget vi har fundet på

For at GPS-lokalitet handler om, at du som bruger aktivt skal give Saphe og din telefon adgang til at benytte lokalitet. Derfor spørger vi om tilladelse til "Altid" at hente din lokation ved installation af Saphe Link appen. Du kan altid ændre dette i telefonens indstillinger. Find en guide til dette her: Sæt GPS-lokation til Altid.

Bemærk at "Altid" ikke betyder, at Saphe Link konstant holder din GPS tændt. Det betyder, at Saphe Link altid har tilladelse til at benytte telefonens GPS. Det gør Saphe Link selvfølgelig kun, når du er forbundet til din Saphe trafikalarm.

Læs også artiklen Sådan parrer du nemt en Saphe trafikalarm med en smartphone eller find mere information på vores Support side, hvor du blandt andet finder guides og ofte stillede spørgsmål.

Sammenlign Saphe trafikalarmer

Reading next

Bilferie i Danmark? Få inspiration til 5 unikke naturoplevelser
Miljøzoner i EU: Det skal du huske, inden du kører hjemmefra