Hastighedsassistenten bliver nu endnu bedre!

Hastighedsassistenten bliver nu endnu bedre!

Hastighedsassistenten bliver nu endnu bedre!

Hastighedsassistenten bliver nu endnu bedre!

Nu kan du få endnu mere ud af hastighedsassistenten med den nye tilføjelse af alarmen for hastighedsændring, der viser den kommende hastighedsgrænse. På den måde er det endnu nemmere for dig at være orienteret omkring kommende ændringer eller skift i hastigheden, og du kan nå at justere din fart i bedre tid, så du ikke risikerer en fartbøde eller sætter andre i fare ved at køre for stærkt i en ny hastighedszone.

Sådan fungerer det

Ligesom Saphe trafikalarmer alarmerer og forbereder dig på meget andet i trafikken, skal den også forberede dig på den kommende hastighedsgrænse. Alarmer om kommende hastighedsændring betyder derfor, at du som Saphe Premium-bruger modtager information om hvilken hastighedszone, du kører i møde. Du er dermed forberedt på at skulle nedsætte din hastighed i god tid allerede inden, du direkte kan se farttavlen.

Omkring 10 sekunder før den nye hastighedsgrænse vil et ikon med den kommende hastighedsgrænse tone frem på skærmen og gøre dig opmærksom på skiftet. Det svarer til et par hundrede meter før, alt efter din hastighed. På den måde forberedes du i god nok tid til at undgå at skulle bremse ned efter, at den nye hastighedszone er begyndt.

Ubevidst ulovlig kørsel

Det virker selvfølgelig meget logisk, at du skal overholde den angivne hastighed i en ny hastighedszone, men det er de færreste af os, der formår at bremse ned, når vi kommer fra en anden hastighed. De fleste af os bruger de første 100-300 meter i den nye hastighedszone på at bremse ned til den angivne hastighedsgrænse, selvom det er ulovligt. Derfor har vi valgt at gøre opmærksom på hastighedsgrænsen, inden du bevæger dig ind i den og sikre, at du ikke ubevidst kører ulovligt ind i en ny hastighedszone. Det er både for din og alle andres sikkerhed.

Virker nu i hele Europa

Den indbyggede hastighedsassistent agerer hver dag en hjælpende hånd for mange bilister. Den nye tilføjelse om hastighedsændringer er en Saphe Premium-funktion, der både vises i Danmark, men nu også i hele Europa. Du kan derfor være forberedt på ændringer i trafikken, uanset hvor du befinder dig henne i Europa.

Vær klar på at opleve en mere sikker og forberedt kørsel med Saphe Premiums opdaterede hastighedsassistent ved din side.

Reading next

Massiv trafikkontrol på skoleveje
5 tips til, hvordan du bliver en bedre pendler