Nu kan du se alle hastighedsgrænser i Danmark!

Nu kan du se alle hastighedsgrænser i Danmark!

Nu kan du se alle hastighedsgrænser i Danmark!

Nu kan du se alle hastighedsgrænser i Danmark!

Usikkerheden om hastighedsgrænserne på de mindre veje er endelig forbi! Saphe giver nu adgang til data om alle veje i Danmark, uanset hvor du kører, så vi er sikre på, at du kommer trygt frem.

Høj hastighed i trafikken er ikke kun årsag til mange ulykker, men gør også ulykkerne mere fatale. Derfor er vores nye proaktive Premium-funktion, Hastighedsassistenten, blevet fantastisk modtaget af vores mange brugere, som føler sig mere trygge på vejene.

"Det er en funktion, jeg aldrig troede, jeg ville have brug for. Ubevidst sænker jeg farten, når jeg bliver mindet om, at jeg kører lidt for stærkt. Samtidig føler jeg mig tryg ved altid at kende hastighedsgrænserne på vejene, selv når jeg mister overblikket." - Mikkel Bohøj, Account Manager hos Bring

Danmarks bedste hastighedskort

Derfor fortsætter vores kamp for at gøre Hastighedsassistenten endnu bedre. Vi stræber efter at tilbyde Danmarks absolut bedste kort over hastighedsgrænser. Første skridt i denne proces er at kombinere vores kort med data fra den globale korttjeneste HERE. Det betyder, at hvor du tidligere kun kunne se hastighedsgrænser på større veje, kan du nu se hastighedsgrænser på alle veje i Danmark.

Men med mere data er der også risiko for flere fejl. Derfor stopper vi ikke her. I det nye år lancerer vi en endnu en ny funktion, der vil løfte vores kort over hastighedsgrænser til helt nye højder. Til dette formål aktiverer vi vores mest dyrebare ressource, nemlig alle jer i vores trafikfællesskab. Vi glæder os til at dele flere detaljer med jer i det nye år.

Stay tuned!

Læs næste

Pas på de små i trafikken
Nu kan du nemt holde øje med hastighedsgrænserne i alle EU-lande!