Hastighetsassistenten er nå enda bedre!

Hastighedsassistenten bliver nu endnu bedre!

Hastighetsassistenten er nå enda bedre!

Hastighedsassistenten bliver nu endnu bedre!

Nå kan du få enda mer ut av fartsassistenten med det nye tillegget av fartsendringsvarslet som viser den kommende fartsgrensen. På denne måten er det enda enklere for deg å være oppmerksom på kommende endringer eller hastighetsendringer, og du kan klare å justere hastigheten på bedre tid, slik at du ikke risikerer fartsbot eller setter andre i fare ved å kjøre for fort i en ny fartssone.

Det er slik det fungerer

På samme måte som Saphe trafikkalarmer varsler og forbereder deg på mange andre ting i trafikken, må den også forberede deg på den kommende fartsgrensen. Alarmer om kommende fartsendringer gjør derfor at du som Saphe Premium-bruker får informasjon om hvilken fartssone du kjører inn i. Du er dermed forberedt på å måtte redusere farten i god tid, også før du kan se fartstavlen direkte.

Omtrent 10 sekunder før den nye fartsgrensen vil et ikon med den kommende fartsgrensen dukke opp på skjermen og gjøre deg oppmerksom på endringen. Dette tilsvarer noen hundre meter før, avhengig av hastigheten din. På den måten er du forberedt i god tid for å slippe å bremse etter at den nye fartssonen har startet.

Ubevisst ulovlig kjøring

Det virker selvfølgelig veldig logisk at du må overholde den oppgitte hastigheten i en ny fartssone, men de færreste av oss klarer å bremse når vi kommer fra en annen hastighet. De fleste av oss bruker de første 100-300 meterne i den nye fartssonen og bremser ned til den fastsatte fartsgrensen, selv om det er ulovlig. Derfor har vi valgt å gjøre oppmerksom på fartsgrensen før du beveger deg inn i den og sørge for at du ikke ubevisst kjører ulovlig inn i en ny fartssone. Dette er både for din og alle andres sikkerhet.

Jobber nå over hele Europa

Den innebygde fartsassistenten fungerer som en hjelpende hånd for mange sjåfører hver dag. Det nye tilskuddet om hastighetsendringer er en Saphe Premium-funksjon som vises både i Danmark, men nå også i hele Europa. Du kan derfor være forberedt på endringer i trafikken, uavhengig av hvor du befinner deg i Europa.

Vær klar til å oppleve en tryggere og mer forberedt kjøretur med Saphe Premiums oppdaterte hastighetsassistent ved din side.

Les neste

Massiv trafikkontrol på skoleveje
5 tips: Sådan bliver du en bedre pendler